Πλήρες Σύστημα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας

Μία ολοκληρωμένη λύση λογισμικού παραγγελιοληψίας από την Οrdersoft που υπόσχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες της διαχείρισης της επιχείρησής σας για την ευκολότερη, ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.
Το πρόγραμμα παραγγελιοληψίας εξυπηρετεί κάθε τύπο καταστήματος του κλάδου της εστίασης. Έχουμε εξυπηρετήσει ήδη εκατοντάδες καταστήματα εστίασης σε όλη την Αττική και συνεχίζουμε.
Το πλήρες σύστημα παραγγελιοληψίας απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης που έχουν ανάγκη να αυτοματοποιήσουν και να βελτιώσουν καθημερινές απαραίτητες ενέργειες για τη λειτουργία του καταστήματός τους, όπως η λήψη παραγγελιών, η άμεση ενημέρωση του παρασκευαστηρίου και η διαχείριση αποθήκης.

Σε ποιους απευθύνεται

Εστιατόρια

Ταβέρνες

Ψητοπωλεία

Bar

Καφετέριες

Εστιατόρια

Ψητοπωλεία

Ταβέρνες

Bar

Καφετέριες

Τα θετικά της παραγγελιοληψίας

Εξοπλίζοντας την επιχείρηση και τους σερβιτόρους σας με το σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας της ordersoft λύνετε μερικά από τα κυριότερα προβλήματα που μπορεί να συναντήσετε στην εστίαση. Παρέχετε στο προσωπικό σας εργαλεία για ευκολότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση και συγχρόνως λαμβάνετε ξεκάθαρες και κατανοητές παραγγελίες στο παρασκευαστήριο με τη χρήση λειτουργιών επιπλέον επιλογών και σημειώσεων ανά πιάτο. 

Συγχρόνως, έχετε τη δυνατότητα χρήσης πολλαπλών καταλόγων, διαμοιρασμού
των εκτυπώσεων και ορισμού σειράς σερβιρίσματος μεταξύ πληθώρας άλλων
χρήσιμων δυνατοτήτων. Το λογισμικό αυτοματισμού βοηθά στη διαχείριση της διαδικασίας
προετοιμασίας, καταγραφής και σερβιρίσματος των τροφίμων και διαχειρίζεται την εποπτεία του προσωπικού.

Η οργάνωση της κουζίνας είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αυτοματοποίηση μιας επιχείρησης εστίασης.⠀ Το λογισμικό αυτοματισμού βοηθά στη διαχείριση της διαδικασίας προετοιμασίας, καταγραφής και σερβιρίσματος των τροφίμων, τεκμηριώνεται κάθε στάδιο της παραγωγής, διαχειρίζεται την εποπτεία του προσωπικού.

Το έξυπνο λογισμικό παραγγελιοληψίας της ordersoft θα προσφέρει ομαλή λειτουργία στην
κουζίνα σας και στο σύνολο της επιχείρησή σας.

Η οργάνωση της κουζίνας είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αυτοματοποίηση μιας επιχείρησης εστίασης.⠀ Το λογισμικό αυτοματισμού βοηθά στη διαχείριση της διαδικασίας προετοιμασίας, καταγραφής και σερβιρίσματος των τροφίμων, τεκμηριώνετε κάθε στάδιο της παραγωγής, διαχειρίζεται την εποπτεία του προσωπικού.

Το έξυπνο λογισμικό της ordersoft θα προσφέρει ομαλή λειτουργία στην κουζίνα σας και στο σύνολο της επιχείρησή σας.

Λειτουργίες

 • Σύνδεση ΕΑΦΔΣΣ & Ταμειακές

  Σύνδεση με πληθώρα φορολογικών μηχανισμών και ταμειακών μηχανών.

 • Αναλυτικός κατάλογος

  Αναλυτικός κατάλογος προϊόντων με κατηγορίες και υποκατηγορίες και με δυνατότητα καταχώρησης απεριόριστων επιπλέον επιλογών ανά προϊόν.

 • Παραγγελίες μέσω Android & iOS

  Λάβετε παραγγελίες τραπεζιών από τους σερβιτόρους μέσω κινητού ή tablet.

 • Πολλαπλές εκτυπώσεις

  Εκτυπώστε τις παραγγελίες σας σε πολλαπλά σημεία (ταμείο, κουζίνα, μπουφέ, πάσο κλπ).

 • Διαχείριση Αποθήκης

  Μείνετε ενήμεροι για την κατάσταση και την διαθεσιμότητα των προϊόντων σας και λάβετε αυτοματοποιημένες ενημερώσεις χαμηλού αποθέματος.

 • Έκδοση Τιμολογίων

  Έκδοση τιμολογιών με αποθήκευση πελάτη και γρήγορη αναζήτηση, καθώς και αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων των πελατών μέσω του Taxisnet πληκτρολογώντας μόνο το ΑΦΜ & σύνδεση με myData βάσει οδηγιών ΑΑΔΕ.

 • Στατιστικά Στοιχεία

  Μείνετε ενήμεροι για την πορεία των πωλήσεων παρακολουθώντας αναλυτικά στοιχεία, όπως πωλήσεις ανά προϊόν και κατηγορία, ώρες αιχμής, ιστορικό πωλήσεων, στατιστικά σερβιτόρων κ.α.

Δυνατότητες

 • Πολλαπλοί κατάλογοι

  Δημιουργήστε πολλαπλούς καταλόγους με διαφορετικές τιμολογιακές πολιτικές ή διαφορετικά προϊόντα για να είστε προετοιμασμένοι κάθε στιγμή.

 • Κάρτες μέλους

  Ορίστε πόντους μπόνους για κάθε επίσκεψη. Επιτρέψτε στον πελάτη να πληρώσει με πόντους για ένα μέρος του λογαριασμού.

 • Διαχείριση ζήτησης

  Αυξήστε τον μέσο όρο των λογαριασμών σας. Ορίστε ειδικές προσφορές και υπενθυμίσεις για τους υπαλλήλους, ώστε να θυμούνται να τις προσφέρουν στους πελάτες. Δώστε στους πελάτες μπόνους για την αγορά νέων πιάτων και προωθήστε νέα προϊόντα στο μενού.

 • Εκτυπώσεις βάσει ειδών, σερβιτόρων ή τραπεζιών

  Ορίστε τις εκτυπώσεις των παραγγελιών όπως εσείς επιθυμείτε. Δυνατότητα έκδοσης παραγγελιών σε συγκεκριμένα σημεία για συγκεκριμένα είδη ή βάσει αποστολέα.

 • Διαχείριση σειράς και θέσης σερβιρίσματος

  Οργανώστε την εξυπηρέτηση των παραγγελιών σας έχοντας την δυνατότητα ο σερβιτόρος να αποστέλλει την σειρά σερβιρίσματος ή να ζητά την προετοιμασία συγκεκριμένου είδους on the fly.

 • Μεταφορά τραπεζιού

 • Μερική Πληρωμή

Κατάλογος QR

Στο σύστημα της Ordersoft υποστηρίζεται και ο δικός σας QR Κατάλογος! Χρησιμοποιήστε σήμερα κιόλας τη λειτουργία QR Καταλόγου ανέπαφα και με ασφάλεια έχοντας τη δυνατότητα προσωποποιημένης εμφάνισης, εμφάνισης φωτογραφιών των προϊόντων σε λογισμικό που λειτουργεί σε πολλαπλές γλώσσες και είναι κατάλληλο για Android & iOS.

Απλά με το σκανάρισμα ενός QR Code δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες σας να δουν τον κατάλογό σας μέσα από το κινητό τους. Πιο εύκολα και πιο γρήγορα δε γίνεται.

Η Ordersoft μπορεί να δημιουργήσει για εσάς ένα μενού με κωδικό QR. 
Σχεδιασμένο για διαχειριστές καφετεριών, εστιατορίων, ξενοδοχείων και μπαρ που θέλουν να προσφέρουν στους επισκέπτες μια νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης με ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον για να παρουσιάσουν τα φαγητά και τα ποτά τους.

 

Δείτε επίσης

Αίτημα παρουσίασης

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για μία δωρέαν παρουσίαση.

  Scroll to Top