Σύστημα Παραγγελιοληψίας Delivery

callorder

Λάβετε απεριόριστες παραγγελίες πολύ εύκολα και γρήγορα. Δοκιμάστε τώρα την πληρέστερη εφαρμογή διαχείρισης delivery και κάντε την επιχείρησή σας να απογειωθεί.

Λαμβάνοντας μία κλήση παραγγελίας στην οθόνη σας εμφανίζεται ο αριθμός μαζί με τα υπόλοιπα καταχωρημένα στοιχεία του πελάτη σας. Η παραγγελία που καταχωρείτε, αυτόματα εκτυπώνεται στο τμήμα παρασκευής. Οι πληροφορίες για το διανομέα είναι έτοιμες από τη στιγμή λήψης της παραγγελίας. Όλα λειτουργούν γρήγορα, με ακρίβεια και με συνέπεια χάρη στην εφαρμογή της παραγγελιοληψίας της Ordersoft.

Το σύστημα της Ordersoft εξασφαλίζει την άμεση λήψη και παράδοση παραγγελιών delivery, παρέχοντάς σας πρόσβαση σε λειτουργίες καταγραφής της αποχώρησης, καθώς και της επιστροφής των διανομέων από τα δρομολόγια τους. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού δρομολογίων,  προκειμένου να βελτιστοποιήσει τις διαδρομές που θα πραγματοποιήσουν οι διανομείς.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλα τα καταστήματα εστίασης που παρέχουν υπηρεσίες διανομής φαγητού ή ποτου. 

Απαραίτητο εργαλείο

Χρησιμοποιώντας το σύστημα delivery της Οrdersoft έχετε στη διάθεση σας μία πληθώρα εργαλείων και λειτουργιών που όχι μόνο θα καλυφθούν οι ανάγκες σας, αλλα θα μείνετε ενήμεροι για όλες τις κινήσεις της διανομής και όλα τα στατιστικά στοιχεία οποιασδήποτε περιόδου.

Πληρώντας όλες τις αναγκαίες δυνατότητες όπως πλήρης καταγραφή πελατολογίου, λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου, ενημέρωση εξέλιξης παραγγελίας, ανάληψη παραγγελιών από τους διανομείς με χρήση barcode scanner και λήψεις ειδοποιήσεων καθυστερημένων παραγγελιών. Αλλά παρέχοντας επιπλέον και εφαρμογή διανομέα, εμφάνιση χάρτη, συνδυασμό δρομολογίων, καταγραφή αποχώρησης και επιστροφής διανομέα και απευθείας διασύνδεση με e-food.

Λειτουργίες

 • Τηλεφωνικό κέντρο

  Αναγνώριση κλήσης με τα πλήρη στοιχεία πελάτη.

 • Εφαρμογή διανομέων

  Οι διανομείς σαρώνουν το QR της παραγγελίας με το κινητό τους για να κάνουν ανάληψη μιας παραγγελίας και να λάβουν όλα τα απαραίτητα σχετικά στοιχεία.

 • Διαχείριση δρομολογίων

  Εμφάνιση διαδρομής και συνδιασμός πολλαπλών δρομολογίων.

 • Καρτέλες Πελατών

  Οι καρτέλες πελατών φροντίζουν να σας κρατάνε πάντα ενήμερους, έχοντας αποθηκευμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την διανομή των παραγγελιών, το ιστορικό προηγούμενων παραγγελιων τους και δυνατότητα επανεκτέλεσης τους.

 • Εκτυπώσεις βάσει ειδών, σερβιτόρων ή τραπεζιών

  Ορίστε τις εκτυπώσεις των παραγγελιών όπως εσείς επιθυμείτε. Δυνατότητα έκδοσης παραγγελιών σε συγκεκριμένα σημεία για συγκεκριμένα είδη.

Δυνατότητες

 • Ανάληψη Παραγγελίας με Barcode

  Για να μην μπερδεύετε το ποιος διανομέας ανέλαβε ποια παραγγελία. Τώρα με την χρήση προσωποποιημένων καρτών barcode η ανάληψη των παραγγελιών είναι πιο ξεκάθαρη από ποτέ.

 • Πληρωμή με κάρτα

  Δώστε στους πελάτες σας την δυνατότητα πληρωμής με κάρτα κατά την παράδοση της παραγγελίας μέσω της εφαρμογής των διανομέων.

 • Ανταμοιβές συχνών πελατών

  Ανταμείψτε τους συχνούς σας πελάτες με το Loyalty Program. Ορίστε πόντους για κάθε παραγγελία και επιτρέψτε στους πελάτες σας να πληρώσουν ένα μέρους της παραγγελίας τους με χρήση των πόντων ή προσφέρετε δωρεάν προϊόντα μετά από συγκεκριμένο αριθμό παραγγελιών.

 • Επίσημος e-Food Partner

  Λάβετε παραγγελίες από τη δημοφιλή πλατφόρμα online delivery απευθείας εντός της εφαρμογής delivery.

 • Επίσημος Wolt Partner

  Πλήρες ενσωματωμένη εφαρμογής delivery από τη δημοφιλή πλατφόρμα Wolt, λειτουργεί εντός με όλες τις εφαρμογές μας.

Η δική σας εφαρμογή e-delivery

Αποκτήστε την δική σας εφαρμογή e-delivery για Android και iOS και δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να σας αποστέλλουν απευθείας την παραγγελία τους απλά και άμεσα.

Προσωποποιημένη εφαρμογή και site με προβολή του πλήρους καταλόγου σας με φωτογραφίες, από όπου μπορείτε να λαμβάνετε τις παραγγελίες των πελατών σας και  πληρωμές μέσω κάρτας. Με δυνατότητα ορισμού σημείων εξυπηρέτησης, ελάχιστου ορίου παραγγελίας, απευθείας εισαγωγή στο σύστημα παραγγελιοληψίας και υποστήριξη πολλαπλών καταστημάτων.

Δείτε επίσης

Αίτημα παρουσίασης

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για μία δωρέαν παρουσίαση.

  Scroll to Top